недеља, 01. децембар 2013.

STARI TIBETANSKI LEK!

Stari tibetanski lek protiv triglicerida, povišenog holesterola i zakrčenja krvnih sudova!

limon-saransakRecept za ovaj tibetanski lek pronađen je u starom tibetanskom manastiru, ispisan na glinenim pločicama. Pretpostavlja se da je zapisan pre više od 2000 godina a koristi se protiv triglicerida, holesterola i zakrčenja krvnih sudova, kao i za dug vek.

Pored toga što uspješno čisti krvne sudove, ovaj stari tibetanski lek poboljšava elastičnost krvnih sudova (sprječava pucanje krvnih sudova a samim tim i izliv krvi), sprečava infarkt srca, mozga i anginu pektoris. Zatim, sprječava nastanak tumora, popravlja vid i podmlađuje organizam.

Tibetanski recept (beli luk i limun)

Priprema: 300 grama belog luka i 1 kilogram limuna sa korom, sitno samleti.
Nakon toga staviti da proključa 1,5 l vode a onda smanjiti vatru i dodati samleveni beli luk i limun pa poklopiti sud. Isključivo na laganoj vatri ovu smješu prokuvati 14-15 minuta (nikako duže od toga). Zatim skloniti sa vatre i ostaviti da se prohladi. Ovo je gotov tibetanski lek koji treba sipati i čuvati u poklopljenoj staklenoj posudi (tegli).
Ovaj lek uzimati na prazan stomak svakoga jutra i to 0.5 dl, tokom 25 dana. Iza toga obavezno napraviti pauzu od 10 dana a onda ponoviti postupak do poboljšanja zdravstvenog stanja. Nakon toga prestati sa upotrebom leka.
Napomena: Strogo se pridržavati dnevne doze leka i pauze od 10 dana između dva tretmana. Nakon izlječenja ne treba uzimati lek već samo ako dođe do pogoršanja zdravstvenog stanja. Zdrave osobe koje se odluče da lek uzimaju radi poboljšanja opšteg stanja organizma neka primenjuju samo jedan do dva tretmana godišnje i to dva puta po 25 dana u razmaku od šest mjeseci.

https://www.facebook.com/ApiterapijaSrbijaDrVericaMilojkovic

Нема коментара:

Постави коментар