субота, 7. март 2020.

Bees&Roses Krema sa pčelinjim otrovom



Bees&Roses Krema sa pčelinjim otrovom

Krema sa pčelinjim otrovom iz kolekcije Bees&Roses je potpuno prirodna, efikasna, po mnogo čemu, jedinstveni proizvod za negu zrele kože, koji ima moć da izbriše tragove vremena na licu, eliksir mladosti!
Precizno definisana koncentracija pčelinjeg otrova, koji je osnovni sastojak kreme, stimuliše proizvodnju prirodnih jedinjenja u koži, kolagena i elastina koji popunjavaju bore.
 Pčelinji otrov ima jako imunostimulativno dejstvo, pojačava cirkulaciju i lučenje hormona, pospešuje bolje snabdevanje kiseonikom i hranljivim sastojcima. Sve to omogućava samostalnu regeneraciju kože. Pčelinji otrov deluje antialergijski, regenerativno i protivupalno.
Propolis je, s pravom, sastavni deo kreme sa pčelinjim otrovom. To je prirodni antiseptik, koji ima ulogu čišćenja kože lica i, kao takav, idealno je sredstvo za borbu protiv akni i bubuljica. Propolis je prirodna smeša smolastih supstanci, voska i lepljivih materija koje pčele sakupljaju. Bolji je od bilo kojeg sintetičkog antibiotika. Sadrži smolu, pčelinji vosak, eterična ulja, cvetni prah, brojne vitamine i minerale, organske kiseline, polifenole, flavonoide. Ima antioksidativno delovanje, čuva zdravo tkivo i leči obolelu kožu.
Med je, od davnina, poznat kao prirodni eliksir zdravlja i dugovečnosti, bogat je  vitaminima i biološki aktivnim supstancama. U prirodnom medu se nalazi 60 supstanci koje povoljno utiču na metaboličke procese u organizmu. Upravo zato, med je važan sastojak kreme sa pčelinjim otrovom.
Perga je fermentisani polen, jedan od najkvalitetnijih proizvoda  pčela. Ima visok nivo antimikrobnog dejstva i veliku biološku vrednost. Sadrži slobodne aminokiseline, vitamin K i folnu kiselinu i ima visok stepen kiselosti.
Pčelinji vosak  Predstavlja složenu prirodnu mešavinu koja sadrži preko 300 materija. Poseduje antimikrobno, antibiotičko i regenerativno dejstvo u odnosu na očišćene ćelije i tkiva u tretiranoj oblasti, tako da omekšava kožu, koja postaje glatka i meka. Važan i nezaobilazan sastojak krem sa pčelinjim otrovom su eterična ulja, koja se dobijaju na potpuno prirodan način.

SASTAV
Aqua, Petrolatum, Paraffinum liquidum, Cetosteraylalcohol/Sodiumcetearylsulfate, Propylene Glicol, Cetyl Alcohol, BHT, Ascorbyl palmitate, Phenoxyethanol/ Ethyhexyglycerin, Aqua purificata, ružino ulje, ulje smilja, arganovo ulje, ulje nevena, bademovo ulje, ulje makadamije, ulje avokada, ulje koščica grožđa, med, perga, propolis, kolagen, alantoin, pčelinji otrov.

Ružino ulje sadrži preko 300 komponenti; podstiče regeneraciju kože i dragoceni je dodatak u anti-age kozmetici. Jak je antioksidans i pravi melem za zrelu i suvu kožu. Ima antiupalno i terapeutsko dejstvo i efikasno reguliše hormonske poremećaje.
Ulje smilja ima regenerativno svojstvo i zato je važan sastojak krema sa pčelinjim otrovom. Preporučuje se kod atopijskih dermatitisa i psorijze, za uklanjanje ožiljaka i lečenje infektivnih procesa na koži. Ima antivirusno i antibakterijsko delovanje.
Arganovo ulje se smatra čistim prirodnim zlatom. Koristi se za hidrataciju i omekšavanje kože; za lečenje ekcema, za suvu, upaljenu i iziritiranu kožu. Pomaže kod ujednačavanja tena, zatezanja kože i smanjivanje bora, tako što regeneriše i podmlađuje kožu. Daje koži mladalački sjaj, vraća joj elastičnost i čini je punijom i mekšom.
Ulje nevena deluje kao antioksidant; ima regenerativne moći, protivupalno i antibakterijsko dejstvo, tako da sprečava razvoj infrekcija. Koristi se za oporavak suve kože, jer pomaže koži da povrati i zadrži vlažnost, istovremeno je čineći mekom i nežnom.
Bademovo ulje koži vraća vlažnost i elastičnost čime usporava njeno starenje i održava je mekom i glatkom. Dubinski hidrira kožu, čineći je mekšom i ima izrazit anti-age učinak, jer obezbeđuje koži neophodnu vlažnost. Koristi se za osetljivu i kožu sklonoj dehidrataciji.
Ulje makadamije je odlično za negu suve i zrele kože. Bogato je mononezasićenim kiselinama, kao i oleinskom kiselinom za koju je dokazno da smanjuje upalne procese u organizmu. Specifično je po neobično visokom sadržaju palmitoleinske kiseline koja se nalazi u sastavu lipida mlade kože. Zbog toga je sastavni deo naših krema sa pčelinjim otrovom.
Ulje avokada služi za unapređenje zdravlja kože i sadrži visoku koncentrciju vitamina E. Ublažava i umanjuje pojavu novih bora, staračkih pega i drugih znakova starenja. Dve bitne supstance koje sadrži su lecitin i sterolin. Lecitin formira zaštitni sloj na površini kože, dok ih sterolin hidratizuje i omekšava.
Ulje koštica grožđa se koristi za podmlađivanje kože lica, njeno toniranje i zatezanje. Bogato je linoleinskom kiselinom, liposobilnim vitaminima i mineralima. Tonira i zateže zrelu kožu, smanjuje bore oko očiju, regeneriše kožu iz dubine.
Ulje bergamota deluje antiseptično i pomaže kod pojave akni i rana. Pospešuje uklanjanje ožiljaka, dekoloracija i mrlja i zato je važan sastojak ovih krema sa pčelinjim otrovom.
Ulje jojobe – hidrira i vlaži kožu, daje joj potrebne vitamine, vraća svežinu, sprečava nastanak bora i ožiljaka, pomaže u lečenju akni, psorijze i ekcema, opekotina od sunca. Sadrži važne vitamine i minerale, masne kiseline, antioksidante. Blago otvara pore, što ga čini posebno pogodnim za masnu, kombinovanu i kožu sklonu aknama. Deluje protivupalno i prirodno je sredstvo za hidrataciju, jer regeneriše i obnavlja kožu.
Hamamelis ima snažno protivupalno, antibakterijsko i regenerativno dejstvo, a najčešće se koristi kod crvenila kože i upalnih stanja. Vrlo je jak antioksidans. Podstiče regeneraciju kože, smanjuje crvenilo, osip, svrab i ubrzava zaceljivanje kože.
Kolagen je najvažnija belančevina u ljudskom organizmu koja se neprekidno obnavlja – odumire i istovremeno se proizvodi iz ćelija koje ga hrane. Vremenom se, sa starenjem, ta razmena usporava, nastaje deficit kolagena i pojavljuju se bore, oboljenja i vidljivi proces starenja. Veoma je kompleksan protein po svom sastavu, sadrži čak 19 aminokiselina. Povećanje nivoa kolagena može pomoći da koža izgleda čvršće i bude glatkija, a da se ćelije kože obnavljaju i popravljaju prirodnim putem. Ova činjenica je putokaz našim kremama sa pčelinjim otrovom.
Alantoin je jedna od najčešće korišćenih supstanci u kozmetici zbog svojih mnogobrojnih efekata koje ostvaruje na koži. Stimuliše rast ćelija, što rezultira obnavljanjem tkiva i epitelizacijom ćelija kože. Ima antioksidativni, hidrirajući i umirujući efekat na kožu.
Hijaluronska kiselina je prirodni polisaharid. Jedna od glavnih uloga hijalurona je da vezuje vodu, te na taj način obezbeđuje čvrstinu u vezivnom tkivu, a kožu čini zategnutom i glatkom. Hijaluronska kiselina omogućava oblikovanje lica, vraća svežinu i sjaj koži, popunjava bore, izuzetna je za dubinsku hidrataciju kože, neutrališe štetne slobodne radikale, održava tonus kože i obnavlja njen volumen. Podstiče sintezu kolagena, učvršćuje kožu i čini je elastičnom. Koliko su važni vitamini za naše zdravlje, toliko su važni i za kožu, naročito posle 35. godine života. Zato kreme sa pčelinjim otrovom sadrže i optimalnu količinu vitamina.
Vitamin C je snažan antioksidans. Može zaštititi kožu od štetnih zraka sunca pomažući kod prvih znakova starenja učvršćivanjem kože i smanjenjem bora. Ima veliku ulogu u prirodnoj sintezi kolagena, pomaže kod lečenja oštećenja kože i kod nege suve kože. Značajno poboljšava hidrataciju i zadržava kožu mladom.

Način upotrebe
Bees&Roses krema namenjena je za zrelu kožu, nanosi se ujutro i uveče , Da bi se pojačalo delovanje kreme, preporučuje se upotreba seruma sa pčelinjim otrovom 15 minuta pre nanošenja kreme. Optimalna količina otrova obezbedjuje maksimalane efekte kreme (zatezanje i regeneracija kože, popunjavanje bora, povećana vlažnost, glatkoća i sjaj kože ) koji su vidljivi već posle prve upotrebe kreme.
Rok upotrebe
Nakon otvaranja proizvod ostaje stabilan 6 meseci.Čuvati van domašaja dece, zaštićeno od svetlosti, na sobnoj temperaturi.
Kontroliše Istitut za javno zdravlje u Nišu.
Dr Verica Milojkovic 
Specialist of General medicine / Licensed apitherapist
President of the Serbian Apitherapy Society
Executive member of the International Federation of Apitherapy-IFA
President of the Apitherapy Education Commission IFA

Нема коментара:

Постави коментар