субота, 22. фебруар 2020.

PČELINJI OTROV- PRIRODNI BOTOKS



PČELINJI OTROV- PRIRODNI BOTOKS
Bees&Roses Serum I krema sa pčelinjim otrovom
Serum za lice sa pčelinjim otrovom

 

Serum protiv bora za kožu lica, vrata i dekoltea na bazi pčelinjeg otrova, sadrži lagane i prirodne aktivne sastojke. Uglavnom su to antioksidanti, vitamini za kožu i aktivni sastojci koji dobro hidriraju kožu. Posebna blagodet ovog proizvoda je vitamin C, koji ima jaka antioksidantna svojstva, neutrališe slobodne radikale i sprečava njihov štetan uticaj na kožu.Hijaluron je prirodna kiselina koja je broj jedan kada se govori o prirodnim aktivnim sastojcima protiv bora. Ona je ta koja koži vraća prirodnu vlažnost i elastičnost.
Ekstrakti raznih biljaka su odlični prirodni aktivni sastojci, koji deluju tako što odmah smanjuju vidljivost finih, sitnih bora i zatežu kožu.
Pčelinji otrov Precizno definisana koncentracija pčelinjeg otrova stimuliše proizvodnju prirodnih jedinjenja u koži, kolagena i elastina.. Potvrđeno je da pčelinji otrov ima jako imunostimulativno dejstvo, pojačava cirkulaciju i lučenje hormona, pospešuje bolje snabdevanje kiseonikom i hranljivim sastojcima.

Etarska (eterična/esencijalna) ulja  zbog malih molekula i lipofilnosti imaju visoku sposobnost prodiranja kroz površinski sloj kože. Ulja odlično neguju kožu, tako što uravnotežuju lučenje sebuma i poboljšavaju tonus kože delujući na funkciju kapilara; omekšavaju i smiruju kožu.

-Esencijalno ulje ruže sadrži preko 300 komponenti; podstiče regeneraciju kože i dragoceni je dodatak u anti-age kozmetici. Jak je antioksidans i pravi melem za zrelu kožu.


-Ulje smilja ima regenerativno svojstvo, antivirusno i antibakterijsko delovanje i zato je važan sastojak seruma protiv bora za kožu lica, vrata i dekoltea na bazi pčelinjeg otrova.


-Hamamelis je vrlo jak antioksidans. Podstiče regeneraciju kože, smanjuje crvenilo, osip, svrab i ubrzava zaceljivanje kože.


-Ulje žalfije je bistra, žućkasta tečnost, karakterističnog mirisa i ukusa. Smanjuje zapaljenske procese na koži i lučenje sebuma. Na taj način, potpuno prirodno, čini kožu savršenom, obezbeđujući joj hidrataciju tokom celog dana.. Koristi se za zrelu i masnu kožu. Poboljšava cirkulaciju, poseduje antiinflamatorne, antiseptične, antimikotične i spazmolitičke osobine.


-Ulje lavande je prirodno i delotvorno, jer je ono esencija same biljke. Uspostavlja hormonsku ravnotežu, dezinfikuje kožu, podstiče cirkulaciju. Odličan je antiseptik i zato leči brojne probleme sa kožom. Jedno je od retkih ulja koja se mogu nanositi direktno na kožu, dok se ostala ulja moraju rastvarati. Posebno se preporučuje za zrelu kožu zbog sposobnosti da je regeneriše. Pruža duboku negu; koža postaje sjajna, jaka i zdrava.


-Hijaluronska kiselina vezuje vodu, te na taj način obezbeđuje čvrstinu u vezivnom tkivu, a kožu čini zategnutom i glatkom. Izuzetna je za dubinsku hidrataciju tkiva, neutrališe štetne slobodne radikale, održava tonus kože i obnavlja njen volumen, podstiče sintezu kolagena, učvršćuje kožu i čini je elastičnom


-Vitamin C ima veliku ulogu u očuvanju lepote i mladosti. Može zaštititi kožu od štetnih zraka sunca pomažući kod prvih znakova starenja učvršćivanjem kože i smanjenjem bora. Ima ulogu u prirodnoj sintezi kolagena; značajno poboljšava hidrataciju i zadržava kožu mladom. Povećava proizvodnju kolagena, ubrzava regeneraciju kože i smanjuje upale.

Sastav Bees&Roses Seruma
Destilovana voda obogaćena visokim sadržajem etarskih ulja (ruža, smilje,  hamamelis, žalfija, lavanda),  pčelinji otrov.
Način upotrebe
Bees&Roses Serum se koristi za zrelu kožu, daje joj mladalački sjaj, zateže i osvežava. Odlična je osnova  za nanošenje kreme. 
Na čisto lice  prskati nekoliko sprejeva (na svaku regiju po jedan sprej) jednom do dva puta dnevno (ujutro i uveče). 
Efekat korišćenja seruma (ravna bore i mimičke crte, usporava starenje kože, izaziva stvaranje elastina i kolagena, omogućava regeneraciju kože i poboljšava mikrocirkulaciju kože) je kumulativan. 
Zbog toga, prilikom dužeg korišćenja seruma rezultati postaju očigledniji. Nakon nanošenja seruma može se osetiti blago peckanje i zatezanje što pretstavlja  normalnu reakciju lica na pčelinji otrov. 

Maksimalni efekat postiže se nakon 12 nedelja.
Rok upotrebe Serum predstavlja  vodeni rastvor pčelinjeg otrova prirodno konzerviran visokim sadržajem  etarskih biljnih ulja pa ostaje stabilan do  3 meseca nakon otvaranja.
Čuvati van domašaja dece, zaštićeno od svetlosti,  na sobnoj temperaturi.
Kontraindikacije:
 -Osobe alergične na pčelinji otrov,  
 -deca do 12 godina,
-trudnice i dojilje 
-Ne nanositi na otvorenu ranu ili tumor
- U slučaju da serum uđe u oko odmah isprati vodom.
Pre upotrebe proveriti reakciju tako što ćete prsnuti sprej na unutrašnji deo podlaktice i pratiti reakciju narednih 30 min, ukoliko ima crvenila ili osipa ne koristiti serum.


Kontroliše Istitut za javno zdravlje u Nišu.
Dr Verica Milojkovic 
Specialist of General medicine / Licensed apitherapist
President of the Serbian Apitherapy Society
Executive member of the International Federation of Apitherapy-IFA
President of the Apitherapy Education Commission IFA
web:     www.apiterapija.rs   

Нема коментара:

Постави коментар